lørdag 17. april 2010

Vakkert!

Så nydelige tulipanar kan være!!! Desse sarte rosa fyllte tulipanane stod plutselig foran meg i ein Coop butikk, og eg klarte ikkje å gå frå dei. Eg reknar med at desse kan eg seinare plante ut i hagen min, og sjå dei att like fine neste år.


Si det med blomster heiter det også, så dette vakre knippet med tulipaner vil eg bruke som blomsterhelsing til vår Guro som bur langt unna. God bedring til deg, og la storegutt passe godt på deg!!

søndag 4. april 2010

Bad i boks!

Og så er veggane komne på plass og vi har fått montert opp baderomsinnredning. Er veldig fornøgde med den, Innredninga er dansk og kjøpt hos Coop Extra.
Vasken er porselen, 90 cm brei og ca 40 cm djup. Ei perfekt innredning for små bad!

Speilet har innebygd lys på sidene, i dei stripete felta. Brytaren for lyset er eit lite touch panel på undersida av speilet. Er no litt spent på kva type krane vi skal ha, for det er ikkje bestemt enno.

Påskefrukost

Gode frukostar når ein har fri ,er ein god start på dagen. Lys på bordet og påskeservise lagar den rette stemninga og maten smakar ekstra godt.
Denne vesle sjarmøren er det ein av ungane som har laga ein gong, syns han fortener å komme fram av og til , og så bryr eg meg ikkje om at dattera i huset skrattlo då ho såg den og lurte på kva slags vesen dette var.....

Dette serviset kjøpte eg to kuvertar av for lenge sidan. Det var Firkløveren som hadde desse, men då eg skulle få tak i fleire, så fann eg dei ikkje att i sortimentet. Så om det er nokon som har slike og vil selje meg nokre eller veit kvar eg får kjøpt fleire, så må de ta kontakt.


Og egg frå mine egne frittgåande høner smakar ubeskriveleg godt viss eg har truffe koketida perfekt...

torsdag 1. april 2010

Badet

I "Small house 1" jobbes det med badet for tida. På veggane har vi valt plater frå Fibo-Trespo.
Vi har ein vegg med kvite plater og dei 3 andre med mellomgrå. Platene er i høgglans og dei er veldig fine syns vi. Men det må gjerast nøyaktig arbeid heile tida, så når det er første gong ein gjer slikt, så tek det tid. Til no er 2,5 veggar ferdige, så kanskje resten kjem på plass i løpet av dagen.

På den kvite veggen skal barderomsinnredninga stå. Den er 90 cm brei med kvit heildekkande vask og med svarte skap under. Speilet har innebygd belysning. Bilder av dette kjem seinare når det er på plass!