lørdag 21. mai 2011

Austin rose

I går fann eg denne Austinrosa på Plantasjen!! Den heiter Abraham Darby.
Hurra for det, for slike roser er ofte vanskelig å få tak i. Har kjøpt nokre Austinroser tidlegare, men i vinter fraus mange, det var kjempekaldt lenge! Austinroser er store og mange er fyllte opp tett i tett med roseblad. Nydelige, det er nok med berre ei rose til ein dekorasjon!

Dette er beskrivelse henta frå ei nettside, "Rosa Røyse":"Stor velformet aprikos rosa blomst. Sterk duft. Sunn, velforgrenet busk. Egnet for solitær."

3 kommentarer:

 1. God morgen!
  Så nydelig rose! Den blir sikkert nydelig å ha rundt husene!

  Pakke er sendt - håper du får den før helga!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Åhhh så utrolig vakker, nydelig! Ikke så fristende å være i hagen akkurat nå, sommeren forsvant plutselig igjen.., men vi er lovet at den skal komme tilbake til helgen så det får vi jo håpe på...

  Tusen, tusen takk for trøstende ord, kjempe snilt av deg!!

  SvarSlett
 3. Hei på deg :) Så du hadde kommentert et gammelt innlegg på bloggen min angående en fylt lilla valmue. Dette er en ettåring som jeg hadde i hagen for et par år siden. Jeg sendte etter frø fra et frøfirma. Husker ikke i farten hvilke, men skal undersøke litt og se om jeg finner ut av det.
  Den er nydelig, synd den er ettårig :)
  Det er artig når man finner bloggere med samme interesser. Jeg elsker haging og det har blitt en livsstil...hjemme om sommeren og eventuelt ferie på vinteren. :) Legger meg som følger av bloggen din så jeg finner deg igjen. Vennlig hilsen Merethe

  SvarSlett