søndag 28. mars 2010

Lørdagswok!

God mat må til innimellom, men det er ikkje alltid ein har oppskrift på det ein skal lage. Denne woken vart laga etter eigen ide. Ingrediensane var omlag slik:
  • Strimla svinekjøt
  • Squash
  • Broccoli
  • Champignon
  • Babymais
  • 1 pose broccoliblanding
  • 1 post Santa Maria wok saus, Yellow curry (mild type)

Og samansetjinga var svært vellukka viste det seg!

I tillegg til kokt ris, laga eg foccaccia med frisk rosmarin på.

Oppskrift:
  • 1/2 pk gjær
  • 3 dl lunka vatn
  • 1,5 dl melk
  • 3 ss olje
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts sukker
  • kveitemjøl til passe fast deig

Lag laus deig, heve 1/2 t. Ha ut over bakeplate, ha på frisk eller tørka rosmarin, ha over olivenolje og jobb den litt ned i deigen med fingrane. Dryss over Maldonsalt før du steiker v/230 gr i 20-25 min midt i omnen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar