lørdag 27. august 2011

Saknar dette.....

Å som eg saknar dette! Veret i dag inviterer ikkje til kos på verandaen nei. Skyer heng lavt og lange skoddetarmar fer ivrige inn frå havet og har visst tenkt å fylle opp landskapet her. Men tross alt, sit no og ser på sykkelløpet Birken på Lillehammer på tv, der pøser det ned og små elver grev seg fram på veiane der!! Tross alt er veret bedre her eg er, så då er det om å gjere å sjå positivt på det. Og det er flott bloggever!! God helg til alle som er innom!

3 kommentarer:

 1. Heisann
  Her er det også bloggevær i dag...men håper på å få noen fine dager igjen snart :o)
  En koselig blogg du har forresten...og så kjekt med husene dine :o)

  ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig hilsen! Koselig at du liker bloggen min :)

  Jeg bruker flere programmer til å redigere bilder, men holder meg mest til Picasa og PhotoScape, begge to kan lastes ned gratis på nettet.

  Jeg bruker PhotoScape til å sette sammen bilder og lage rammer. Og Picasa til litt redigering og til å legge på tekst.

  Håper dette var til litt hjelp :)
  Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 3. Heisann :) Mønsteret på kaketildaen står i den siste boka som kom ut hvis jeg husker riktig. :) Har de fleste av Tildabøkene... Den er sjarmerende og herlig den kake Tildaen. :) Lett å lage er den også. Denne sommeren har liksom stått på vent ...når kommer sol og varme? Ja ja.. vi får kose oss med høsten,tenne lys og krype godt oppi soffakroken med en god bok eller noe. Ønsker deg flotte solskinns dager. :) klem Merethe

  SvarSlett